+4.0268.41.78.66 | +4.0748.299.772

Sejururi

Cracovia este unul dintre cele mai vechi si mai mari municipii din Polonia. In 2005 populatia municipiului era de peste 750.000 locuitori. Nucleul istoric al municipiului este situat pe malul Vistuei, la piciorul colineiWawel in sudul tarii, in regiunea . In mod traditional Cracovia a fost considerata ca fiind unul dintre municipiile importante ale Poloniei din punct de vedere artistic, cultural si stiintific. Reprezinta totodată fosta resedinta a regilor polonezi si este considerata de multi ca fiind inima Poloniei, avand o istorie de peste 1000 de ani. Cracovia este de asemenea un important centru turistic, fiind tinta a peste 7 mil. de turisti anual. Centrul vechi istoric din Cracovia a fost inscris în anul 1978 pe lista patrimoniului cultural mondial Unesco. Odata ajunsi in Cracovia e imposibil sa omiti vizita urmatoarelor obiective turistice: 1.    Fluviul Vistula. Un mod excelent de a incepe o vizita in Cracovia este sa iei tramvaiul fluvial.
Ne pare rau, dar nu am gasit nici o oferta bazata pe criteriile de cautare alese de dvs.! Pentru a continua va rugam sa folositi meniul din partea stanga a paginii.
Va recomandam si...

Daca esti mereu in miscare, poti incerca sa iti faci Rezervari camere hotel Romania, iar daca esti pasionat al muntelui, incearca: Rezervari Cazare Poiana Brasov. Pentru firme si companii poti arunca o privire peste : Teambuilding Poiana Brasov si Teamadventure Rafting Romania | Pasionatii de tot ceea ce inseamna moto vor fi incantanti de Echipamente, Accesorii si Piese Moto. Faci miscare si te dai cu bicicleta avem solutii pentru pasiunea ta Biciclete, Accesorii si Piese Bike

IATAANATDertourMeiersADAChotelBedswizzBlue AireurolinesTarom TourslufthansaAir Malta
Air France Italia AirlinesAustrian AirlinesBritish AirwaysCarpatairCzech AirlinesDeltaEmiratesFinnairOlympicIberiaklm
LOTAir BerlinQatar AirwaysBrussels AirlinesSwiss AirlinesTaromTurkish Airlines
created by
↑ TOP