Oferte Turistice la Cel Mai Mic Pret

Cumpara cu incredere!

Convinge-te ca intotdeauna ai parte de cele mai mici preturi si cele mai bune servicii si asistenta personala a consultantilor nostri.

Pentru asta am dezvoltat Garantia Smart Tours - MagazinVacante.ro : Pachete Turistice la Cel Mai Mic Tarif - GARANTAT


Caror pachete aplicam aceasta GARANTIE?
Garantia Smart Tours - MagazinVacante.ro : Pachete Turistice la Cel Mai Mic Tarif - GARANTAT se aplica pachetelor turistice ofertate de catre un consultant Smart Tours. Pentru a beneficia de garantie, trebuie comparate intotdeauna  tarife similare.

 

Ce este GARANTIA Smart Tours - Magazin Vacante.ro?
Iti garantam ca beneficiezi de cele mai mici tarife la pachetele de vacante achizitionate de la agentia noastra.  Daca in termen de o zi (24h) de la momentul ofertarii unui pachet de catre un consultant  Smart Tours - Magazin Vacante.ro gasesti un tarif mai mic, agentia noastra iti va acorda diferenta dintre pachetul ofertat si tariful mai mic gasit de tine plus un cupon de reduceri de 15 EUR/persoana pe care il vei putea folosi la o viitoare achizitie de  pachete turistice

Cum poti beneficia de garantie?

Pentru a beneficia de garantie, trebuie sa fi facut o cerere pentru un pachet de vacanta (prin telefon, online pe site-urile noastre sau prin email), iar un consultant Smart Tours - MagazinVacante.ro sa fi trimis o oferta cu acesta pe adresa dumneavoastra de email; in cazul in care gasiti un tarif mai mic decat cel ofertat de Smart Tours - MagazinVacante.ro, ne puteti contacta la 0268.417.866 sau pe email turism@smarttours.ro pentru a beneficia de conditiile garantiei.


TERMENI SI CONDITII: Pachete Turistice la Cel Mai Mic Tarif - GARANTAT

Garantia celui mai mic tarif
In eventualitatea in care gasiti un tarif de pachet turistic mai mic decat cel ofertat de consultantii Smart Tours - MagazinVacante.ro la orice agentie de turism din Romania, anuntati Smart Tours - MagazinVacante.ro si va vom acoperi diferenta pana la tariful mai mic, plus un cupon de reduceri in valoare de 15 euro/persoana pe care il puteti folosi la o viitoare achizitie de bilete de avion la Vola.ro.

Tarife participante la garantie
Garantia Smart Tours - MagazinVacante.ro se aplica exclusiv tarifelor la pachete turistice ofertate de catre agentii Smart Tours - MagazinVacante.ro prin email. Garantia se aplica rezervarilor care nu au fost achitate.

Notificarea catre Smart Tours - MagazinVacante.ro
In cazul in care doriti sa beneficiati de prevederile Garantiei, va trebui sa faceti o cerere telefonica/prin email catre un consultant Smart Tours - MagazinVacante.ro, la telefon 0268.417.866 sau prin email la turism@smarttours.ro. La momentul notificarii, tariful mai mic gasit trebuie sa fie disponibil pentru a fi rezervat, fapt determinat de consultantul Smart Tours - MagazinVacante.ro.

Termenii comparatiei
Garantia Smart Tours - MagazinVacante.ro se aplica doar unor itinerarii absolut identice (aceeasi destinatie, tip de transport, companie aeriana, orar de zbor, clasa de rezervare, oras de plecare, date de calatorie, timp de calatorie, nume hotel, categorie hotel, tip de camera, numar si tip de persoane, tip de masa, politica de anulare aplicabila, aceleasi taxe si suplimente etc.).  Comparatia trebuie facuta la tarifele cu toate taxele incluse.

Garantia nu se extinde asupra unor tarife la care anumite detalii legate de rezervare (spre exemplu compania aeriana, orele de plecare si sosire sau alte detalii similare ale itinerariului) nu sunt cunoscute decat dupa momentul platii.

In cazul in care pentru a beneficia de tariful mai mic gasit trebuie indeplinite anumite conditii, printre care (dar fara a se limita la) restrictii legate de varsta, de zona de rezidenta (tara sau oras) etc, trebuie sa indepliniti aceste conditii.

Tarifele comparate trebuie sa fie disponibile la agentiile de turism din Romania
Garantia Smart Tours - MagazinVacante.ro se aplica doar tarifelor care sunt disponibile la orice agentie de turism din Romania.

Garantia Smart Tours - MagazinVacante.ro nu se aplica spre exemplu unor tarife de grup, obtinute prin contracte corporative, ca urmare a unor programe de fidelizare sau ca urmare a utilizarii unor cupoane de reduceri care nu sunt disponibile publicului larg.

Valuta de comparatie
Comparatia trebuie facuta intre tarife denominate in aceeasi valuta (spre exemplu nu poate fi comparat un tarif in EURO cu un tarif in RON).

Dovada necesara aplicarii garantiei
Dovada necesara aplicarii Garantiei Smart Tours - MagazinVacante.ro este oferta primita din partea agentiei cu pret mai mic, care sa contina obligatoriu toate detaliile legate de cererea dumneavoastra: denumire pachet, nume si tip turisti (adulti, copii, infanti – in acest caz se precizeaza varsta acestora), tip transport, nume companie aeriana, orar de zbor, durata zbor, nume hotel, categorie hotel, tip de masa, tip camera, asezare persoane in camera, politica de anulare aplicabila, procent de reducere (in cazul Early Booking), taxe si suplimente, servicii incluse si neincluse. Numele agentiei cu tarif mai mic trebuie facut public catre Smart Tours - MagazinVacante.ro.

Garantia nu se acorda ofertelor speciale sau celor Last minute.

Verificarea comparatiei
Toate cererile de aplicare a Garantiei vor fi verificate de consultantii Smart Tours - MagazinVacante.ro.  Smart Tours - MagazinVacante.ro nu va accepta ca dovezi “print screen-uri" ale unor tarife mai mici luate de pe alte site-uri sau ale altor dovezi ce nu pot fi verificate de consultantii Smart Tours - MagazinVacante.ro.

Smart Tours - MagazinVacante.ro nu va verifica cererile pe care le considera (la totala discretie a companiei) tentative de frauda, erori de publicare sau alte erori. Dovada pe care trebuie sa o oferiti catre Smart Tours - MagazinVacante.ro este o copie a email-ului trimis de catre agentia cu tariful mai mic. Copia email-ului poate fi trimisa catre Smart Tours - MagazinVacante.ro fie prin email, fie printata si prezentata la sediul agentiei noastre.

Raspunsul Smart Tours - MagazinVacante.ro (prin care compania va acorda discount clientului care sa acopere diferenta plus un cupon de reducere pentru ca acesta sa beneficieze de cel mai mic tarif), se va face in termen de maxim 8 ore din momentul primirii cererii, insa in timpul programului birourilor Vola.ro (orarul este publicat la www.magazin-vacante.ro/contact).

Nu vor fi analizate cererile referitoare la rezervari a caror data de plecare este intr-un interval mai mic de 24 de ore de la momentul efectuarii cererii.

Schimbari
Smart Tours - MagazinVacante.roisi rezervara dreptul de a schimba in orice moment conditiile Garantiei, sa o intrerupa sau sa-i limiteze aplicabilitatea catre anumiti indivizi, grupuri de indivizi, fara o notificare prealabila catre utilizatorii sau clientii Smart Tours - MagazinVacante.ro.